جذب ۲۵ هزار نیروی سرایدار در آموزش و پرورش+ جزئیات-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

جذب ۲۵ هزار نیروی سرایدار در آموزش و پرورش+ جزئیات

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: با توجه به کمبود نیروی سرایدار در مدارس کشور درخواست جذب ۲۵ هزار نیروی سرایدار در لایحه بودجه پیش‌بینی شده است که پس از اخذ مجوز‌های قانونی از سوی مجلس شورای اسلامی این نیرو‌ها جذب خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 04
کد خبر: ۱۲۴۶۸۰

به گزارش راهبردمعاصر، وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح جذب ۲۵ هزار نیروی سرایدار ارایه شده است گفت: این افراد پس از اخذ مجوز‌های قانونی سال آینده جذب خواهند شد.

یوسف نوری پنجشنبه در بازدید از روند ساخت چند واحد آموزشی در آبادان اظهار داشت: با توجه به کمبود نیروی سرایدار در مدارس کشور درخواست جذب ۲۵ هزار نیروی سرایدار در لایحه بودجه پیش‌بینی شده است که پس از اخذ مجوز‌های قانونی از سوی مجلس شورای اسلامی این نیرو‌ها جذب خواهند شد.

وی افزود: تبدیل وضعیت نیرو‌های سرایداری به دلیل کمبود نیرو در آموزش و پرورش نیازمند نیرو‌های جایگزین است که امیدواریم مجلس شورای اسلامی با این طرح موافقت کند.

نوری به نوسازی و بهسازی مدارس با قدمت بیش از ۶۰ سال در کشور اشاره کرد و بیان کرد: سازمان نوسازی کشور باید برای بهسازی این مدارس برنامه‌ریزی داشته باشد ضمن اینکه امروز توافق شد در آبادان یکی از این مدارس تابستان آینده تخریب و احداث مجدد شود.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات عمرانی در مدارس استان خوزستان گفت: به دلایل مختلف در ۲ مقطع باید نوسازی و مسائل عمرانی در این استان بخصوص آبادان و خرمشهر مورد توجه قرار می‌گرفت که متاسفانه این توجه صورت نگرفت.

وزیر آموزش و پرورش افزود: برخی از فضا‌های آموزشی با قدمت بالا در آبادان و خرمشهر نیازمند مقاوم سازی، تخریب و بازسازی هستند که با مشارکت موسسه‌های خیریه و افراد نیکوکار این اقدام انجام می‌شود.

نوری خواستار مشارکت خیران در امر مدرسه سازی شد و بیان کرد: با استفاده از ظرفیت خیران باید فضای آموزشی ایمن را برای دانش آموزان بخصوص در آبادان و خرمشهر که بوسیله جنگ تحمیلی مورد آسیب قرار گرفتند ایجاد کرد.

وی افزود: دانش آموزان در نوار مرزی کشور نیازمند فضای آموزشی با استاندارد‌های لازم هستند که این امر در دستور کار وزارتخانه قرار دارد و در این راستا باید از همه ظرفیت‌ها بخصوص خیران مدرسه‌ساز، سازمان برنامه و بودجه و همچنین مجلس شورای اسلامی استفاده کرد.

نوری گفت: با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان می‌توان بخشی از عقب‌ماندگی در حوزه فضای آموزشی را رفع کرد.

وزیر آموزش و پرورش که عصر چهارشنبه برای بررسی وضعیت آموزش و پرورش خوزستان به این استان سفر کرده، روز پنجشنبه، هفت مدرسه خیر ساز را در شهرستان‌های خرمشهر، دشت آزادگان و کرخه افتتاح کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار